top of page
Ski team göhlins isaberg

Samarbetspartners

Vi är stolta över att samarbeta med lokala företag i Gnosjöregionen. 

Göhlins är ett privatägt företag grundat i Gnosjö 1912. Ända sedan starten har företaget ägts av familjen Göhlin och idag ägs det av tredje och fjärde generationen.

Göhlins levererar industriförnödenheter - huvudsakligen i Gnosjöregionen men idag är de också en viktig leverantör till företag utanför länet och runt om i hela Sverige.

I över 100 år har vi utvecklats tillsammans med våra kunder. 

Göhlins logo
Garo logga

GARO utvecklar och tillverkar innovativa produkter och lösningar inom el och e-mobility. GARO vänder sig både till dig som är yrkesproffs och till dig som är slutanvändare, och deras varumärke är din garanti för elsäkerhet, användarvänlighet och hållbarhet. GARO startade sin verksamhet 1939 i just Gnosjö.

Familjeföretaget Martin Magnusson & Co grundades 1936 och drivs i dag av tredje och fjärde generationen Magnusson. Design och utveckling sker på huvudkontoret i Hestra, grannbyn till Gnosjö. 

Hestra logga
Eab

EAB är ett familjeägt företag beläget i Smålandsstenar, där man på hederligt småländskt sätt har all konstruktion, produktion och utveckling under eget tak. EAB arbetar med tre produktområden: lagerinredningar, portar och stålbyggnader.

Sedan starten 1957 har EAB vuxit lika stadigt och stabilt som deras lösningar och idag finns EAB representerat över hela världen.

Familjen Törefors företagaranda och entreprenörskap slog rot i den småländska myllan redan under 1500-talet och i början av 1800-talet startade  dem sitt första trådföretag. Nya produkter har lanserats, nya tjänster introducerats och nya marknader upptäckts. Men framförallt har massor av nya smarta lösningar för bättre och effektivare lackering sett dagsljuset.

hangonlogga_0_edited_edited_edited.png

Övriga samarbetspartners

Hestra inredningar
logo.png
Klubben by göhlins
Gnosjöandan
Gunnars tråd
Eleiko
Isaberg logo
Gårö plåtprodukter

Materialsponsorer

Atomic
Umara
Alpe
AErollerkis
Noname
Leki
Hestra
bottom of page